Lediga jobb


Frågor: 0684-20180 rekrytering@bruksvallsliden.se

Är du vår nästa kock?

Just nu söker vi en kock till kommande sommar- och vintersäsong. Ett jobb med stora möjligheter att vara med och påverka allt från menyplanering till inköp och konceptupplägg. Tycker du om att laga mat från grunden? Gillar du att ta ansvar? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker!

Ditt ansvar innebär allt från inköp till schema- och menyplanering. Du bör kunna arbeta självständigt, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och skidåkning.

Kreativitet, ansvarskänsla och ett brinnande intresse för mat är egenskaper vi tror att du har


Rekrytering sker löpande. Skicka ditt CV, personliga brev och foto till rekrytering@bruksvallsliden.se. Tillträde från ca 1 juli. Säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Personalboende finns i begränsat antal.

Om Brasseriet:

Brasserie Kerstin är en nystartad fjällkrog i Bruksvallarna och har redan etablerat sig
som ett mycket populärt kvällshak för turister och bybor. Måttot är riktigt god
mat lagad från grunden av lokala råvaror. Tanken är att servera fjällklassiker
som t.ex. renfilé och röding men på nya spännande vis - en fjällkrog med tvist
helt enkelt. Titta gärna igenom vårens meny så ser du hur vi har tänkt hittills.

Kreativ kallskänka sökes!

Vi söker en kreativ kallskänka som tycker om att laga mat från grunden, och med fantastiska råvaror. Du är också ansvarstagande och tycker om att samarbeta med både serveringspersonal och kock.

Ditt ansvar innebär bl.a. planering, tillagning och presentering av förrätter, sallader och desserter, även bakning förekommer. Du bör kunna arbeta självständigt, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en stor fördel om du är intresserad av friluftsliv och skidåkning.

Rekrytering sker löpande. Skicka ditt CV, personliga brev och foto till rekrytering@bruksvallsliden.se. Tillträde från ca 1 juli. Säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Personalboende finns i begränsat antal.