Meny

____   Förrätter   ____


GRAVAT NÖTKÖTT............129 :-

med dragonemulsion, västerbottenost och rostade pinjenötter

LOKAL SIKROM PÅ RÖSTI............155 :-

med rödlök och syrad grädde

HUSETS SKAGEN............145 :-

med löjrom



____   Varmrätter   ____


RÖDINGFILÈ............275 :-

med dillslungade primörer, färskpotatis och räkskum

RÖDVINSBRÄSSERAD LOKAL KO............225 :-

med kantarellragu och mandelpotatismos

HELSTEKT RENINNANLÅR............345 :-

med friterad potatis, rökt fläsk och rödvinssky


____   Desserter   ____


Dulce de Leche-parfait............110 :-

med sommarbär och kolasås

MISSISSIPPI MUD PIE............110 :-

med vispad grädde och hallonsås

RABARBERPAJ............105 :-

med cheesecakefyllning och vaniljglass

____ . ____


Fråga kocken om våra vegetariska alternativ!


Fråga gärna personalen om du har allergier.
Menyn gäller med reservation för ändringar.