Meny

____   Förrätter   ____


GRAVAD ÄLG ............ 155 :-

lingon, pepparrotsdressing och krispig kavring

GRAVAD TORSKRYGG ............ 145 :-

pepparmajonnäs, äpple och fänkål

KANTARELLTOAST ............ 135 :-

hembakat bröd, smörstekta kantareller, västerbottenost och sidfläsk



____   Varmrätter   ____


RÖDING ............ 275 :-

smörstekt röding, spenat, sidfläsk, pepparrot och citronsmör

RENINNANLÅR FRÅN MITTÅDALEN ........... 345 :-

palsternackspuré, syltade kantareller och rödvinssky

VILDSVINSRACKS ............ 245 :-

karamelliserade whiskeyäpplen, rostad spetskål och jordärtskockspuré



____   Desserter   ____


KARAMELL & ÄPPLE ............ 110 :-

karamellpudding med syrlig äppelkompott och kanelmaränger

HJORTRON ............ 110 :-

hjortronparfait, chokladjord, hallonsås och mynta

TRE TRYFFLAR ............ 105 :-

lingon, mint och kardemumma

____ . ____


Fråga kocken om våra vegetariska alternativ!


Fråga gärna personalen om du har allergier.
Menyn gäller med reservation för ändringar.