Meny

____   Förrätter   ____


GRAVAD ÄLG ............ 155 :-

lingon, pepparrotsdressing och krispig kavring

CITRONGRAVAD RÖDING ............ 145 :-

västerbottenkräm och sikrom

LÖJROM ............ 165 :-

råraka med räkor, cremé fraiche och rödlök



____   Varmrätter   ____


RÖDING ............ 275 :-

palsternackspuré, syrade morötter, sojabönor, brynt smör och dillpotatis

ÄLGENTRECÔTE ........... 355 :-

kantarellkräm, potatisfondant, stekt sidfläsk, picklade kantareller och lingonsky

RISOTTO ............ 235 :-

vindelnrökt fläsk, parmesan, kantareller, sparris och äpple



____   Desserter   ____


DULCE DE LECHEPARFAIT ............ 110 :-

varma hallon och sesamflarn

GETOSTMOUSSE ............ 115 :-

myltade hjortron och blåbärssås

BAKAD CHOKLAD ............ 110 :-

brynt smör och rårörda lingon

____ . ____


Fråga kocken om våra vegetariska alternativ!


Fråga gärna personalen om du har allergier.
Menyn gäller med reservation för ändringar.